Privacybeleid

Privacybeleid voor Warhood

Bij warhood, toegankelijk via http://warhood.com, is een van onze belangrijkste prioriteiten de privacy van onze bezoekers. Dit Privacybeleid-document bevat soorten informatie die worden verzameld en vastgelegd door warhood en hoe we deze gebruiken.

Als u nog vragen heeft of meer informatie wenst over ons privacybeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dit privacybeleid is alleen van toepassing op onze online activiteiten en is geldig voor bezoekers van onze website met betrekking tot de informatie die ze hebben gedeeld en/of verzameld in Warhood. Dit beleid is niet van toepassing op informatie die offline of via andere kanalen dan deze website wordt verzameld.

Toestemming

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met ons privacybeleid en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Informatie die we verzamelen

De persoonlijke informatie die u wordt gevraagd te verstrekken, en de redenen waarom u wordt gevraagd om deze te verstrekken, zullen u duidelijk worden gemaakt op het moment dat wij u vragen om uw persoonlijke informatie te verstrekken.

Als u rechtstreeks contact met ons opneemt, kunnen we aanvullende informatie over u ontvangen, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, de inhoud van het bericht en/of de bijlagen die u ons stuurt, en alle andere informatie die u mogelijk wilt verstrekken.

Wanneer u zich registreert voor een Account, kunnen we om uw contactgegevens vragen, inclusief items zoals naam, bedrijfsnaam, adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Hoe wij uw informatie gebruiken

We use the information we collect in various ways, including:

  • Onze website aanbieden, beheren en onderhouden
  • Onze website verbeteren, personaliseren en uitbreiden
  • Begrijpen en analyseren hoe u onze website gebruikt
  • Nieuwe producten, services, functies en functionaliteit ontwikkelen
  • Met u communiceren, rechtstreeks of via een van onze partners, ook voor klantenservice, om u updates en andere informatie met betrekking tot de website te verstrekken, en voor marketing- en promotiedoeleinden
  • Stuur je e-mails
  • Vind en voorkom fraude

Logboek bestanden

warhood follows a standard procedure of using log files. These files log visitors when they visit websites. All hosting companies do this and are a part of hosting services’ analytics. The information collected by log files includes internet protocol (IP) addresses, browser type, Internet Service Provider (ISP), date and time stamp, referring/exit pages, and possibly the number of clicks. These are not linked to any information that is personally identifiable. The purpose of the information is for analyzing trends, administering the site, tracking users’ movement on the website, and gathering demographic information.

Cookies en webbakens

Net als elke andere website maakt Warhood gebruik van ‘cookies’. Deze cookies worden gebruikt om informatie op te slaan, waaronder de voorkeuren van bezoekers, en de pagina's op de website die de bezoeker heeft bezocht of bezocht. De informatie wordt gebruikt om de gebruikerservaring te optimaliseren door de inhoud van onze webpagina's aan te passen op basis van het browsertype van bezoekers en/of andere informatie.

Voor meer algemene informatie over cookies, lees a.u.b. "Wat zijn cookies" van Cookie Consent.

Onze advertentiepartners

Some of the advertisers on our site may use cookies and web beacons. Our advertising partners are listed below. Each of our advertising partners has its own Privacy Policy for its policies on user data. For easier access, we hyperlinked to their Privacy Policies below.

Privacybeleid voor advertentiepartners

U kunt deze lijst raadplegen om het privacybeleid van elk van de reclamepartners van Warhood te vinden.

Advertentieservers of advertentienetwerken van derden gebruiken technologieën zoals cookies, JavaScript of webbakens die worden gebruikt in hun respectievelijke advertenties en links die op Warhood verschijnen, die rechtstreeks naar de browser van de gebruikers worden verzonden. Ze ontvangen automatisch uw IP-adres wanneer dit gebeurt. Deze technologieën worden gebruikt om de effectiviteit van hun advertentiecampagnes te meten en/of om de advertentie-inhoud die u ziet op websites die u bezoekt te personaliseren.

Houd er rekening mee dat Warhood geen toegang heeft tot of controle heeft over deze cookies die worden gebruikt door externe adverteerders.

Third-Party Privacy Policies

warhood’s Privacy Policy does not apply to other advertisers or websites. Thus, we are advising you to consult the respective Privacy Policies of these third-party ad servers for more detailed information. It may include their practices and instructions about how to opt out of certain options.

You can choose to disable cookies through your individual browser options. To know more detailed information about cookie management with specific web browsers, it can be found on the browsers’ respective websites.

CCPA-privacyrechten (verkoop mijn persoonlijke gegevens niet)

Under the CCPA, among other rights, Netherlands consumers have the right to:

Verzoek dat een bedrijf dat de persoonlijke gegevens van een consument verzamelt, de categorieën en specifieke stukjes persoonlijke gegevens openbaar maakt die een bedrijf over consumenten heeft verzameld.

Request that a business deletes any personal data about the consumer that a business has collected.

Verzoek dat een bedrijf dat de persoonlijke gegevens van een consument verkoopt, de persoonlijke gegevens van de consument niet verkoopt.

Als u een verzoek doet, hebben we een maand om op u te reageren. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op.

AVG-gegevensbeschermingsrechten

We willen ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent van al uw gegevensbeschermingsrechten. Elke gebruiker heeft recht op het volgende:

Het recht op inzage – U heeft het recht om kopieën van uw persoonsgegevens op te vragen. Voor deze service kunnen wij u een kleine vergoeding vragen.

Het recht op rectificatie – U hebt het recht om te verzoeken dat we alle informatie corrigeren waarvan u denkt dat deze onjuist is. U hebt ook het recht om ons te verzoeken de informatie aan te vullen waarvan u denkt dat deze onvolledig is.

Het recht op gegevenswissing – U heeft het recht om onder bepaalde voorwaarden te verzoeken dat wij uw persoonsgegevens wissen.

Het recht om de verwerking te beperken – U hebt het recht om onder bepaalde voorwaarden te verzoeken dat wij de verwerking van uw persoonsgegevens beperken.

Het recht om bezwaar te maken tegen verwerking – U heeft het recht om onder bepaalde voorwaarden bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens.

Het recht op gegevensoverdraagbaarheid – U hebt het recht om onder bepaalde voorwaarden te verzoeken dat wij de door ons verzamelde gegevens overdragen aan een andere organisatie, of rechtstreeks aan u.

Als u een verzoek doet, hebben we een maand om op u te reageren. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op.

Informatie voor kinderen

Een ander onderdeel van onze prioriteit is het toevoegen van bescherming voor kinderen tijdens het gebruik van internet. We moedigen ouders en voogden aan om hun online activiteiten te observeren, eraan deel te nemen en/of te volgen en te begeleiden.

warhood verzamelt niet bewust persoonlijke identificeerbare informatie van kinderen jonger dan 13 jaar. Als u denkt dat uw kind dit soort informatie op onze website heeft verstrekt, raden we u ten zeerste aan om onmiddellijk contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om deze informatie zo snel mogelijk te verwijderen. dergelijke informatie uit onze administratie.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Product Toegevoegd!
Dit product zit al in je verlanglijst!